Mall för träningsschema

By HomeOfTemplates

Här kan du helt gratis ladda ned en perfekt mall för ett träningsschema för dig som vill komma igång eller få bättre koll på din träning. 

Mallen innehåller även ett grundschema med träningsuppgifter du kan genomföra.

Nedlanddningar av mallen
Språk

LADDA NED DEN MALLEN FÖR TRÄNINGSSCHEMA - GRATIS!

Vad är eTT TRÄNINGSSCHEMA?

När du ska komma igång med din träning kan det vara bra att utgå ifrån ett träningsschema. Träningsschemat är en uppställning av vilka övningar du ska göra vid varje pass. 

Du kan även anteckna hur mycket vikt du använder på varje övning eller hur många repetitioner du orkar genomföra. 

Det hjälper dig att följa upp din träning så att du också kan avgöra om du har blivit starkare under perioden du tränat. 

De flesta personliga tränare brukar skapa ett personligt träningsschema när man tar PT-timmar och med denna mallen kan du skapa ditt egna personliga träningsschema. 

Är du i mobilen och vill ha mallen skickad till din mail så kan du få det genom att ange din mailadress nedan. Vi sparar inte dina uppgifter och kommer inte höra av oss framöver. 

Hur ska du använda mallen ?

När du har laddad ned mallen för träningsschemat öppnar du upp den i excel eller annat kompatibelt program för att öppna upp excel filer. 

Sedan är det bara till att lägga till de övningar som du själv vill ska vara med i ditt träningsschema.

I mallen som vi skapat finns det redan inskrivna övningar som du självklart kan utgå ifrån om du vill. 

Känner du inte igen övningarna så börja med några övningar du känner till och sedan kan du leta upp via bloggare och personliga tränare övningar som du väljer att göra. 

När du har skrivit ned dina övningar som du vill ha i ditt träningsschema så kan du skriva ut träningsschemat och ta med det till gymmet. Då kan du direkt efter att du har genomfört övningarna fylla i vilken vikt och hur många repetitioner du klarat av. 

Om du sedan vill kan du mata in repetitionerna och vikterna i mallen igen för att automatiskt få uträknat hur stor förändring i vikt/ repetitioner du uppnått under de 12 träningspassen. 

Varför ska jag använda just denna budgetmall?

Vi vill att du ska bli så effektiv som möjligt i din vardag och där hoppas vi kunna hjälpa dig med att ge dig en bra mall att använda.

Dessa typer av mallar för träningsscheman finns att ladda ned på flera andra ställen och det är inte mycket dom skiljer mallarna åt.

Fördelen med Homeoftempletes mallar är att de är helt gratis och att du inte heller blir tvingad att lämna ifrån dig en emailadress eller liknande för att få ta del av mallarna.

Detta gäller samtliga mallar på homeoftemplates.se

A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.
John D. Rockefeller
Industrialist, entreprenör och filantrop. Grundare av Standard Oil.