Förhandsvisning mall affärsplan

Affärsplan mall

By HomeOfTemplates

Här kan du helt gratis ladda ned en perfekt mall för att skapa en affärsplan din företagsidé. 

Affärsplans mallen innehåller grundbitarna för en fullständig affärsplan. 

Nedlanddningar av mallen
Språk

LADDA NED DEN PERFEKTA AFFÄRSPLANS MALLEN - GRATIS!

Vad är en AFFÄRSPLAN MALL?

En affärsplan kan användas vid flera olika tillfällen. Många brukar använda sig av en affärsplan när man har kommit på en affärside som man vill förverkliga. Men det är lika vanligt att man skapar en affärsplan när man redan har ett företag på plats och vill lägga upp en strategi för framtiden.  

Denna mall har de grundläggande elementen som behövs när du ska arbeta fram en fullständig affärsplan. . 

Du kan använda affärsplanen för att presentera ditt företag för investerare eller för personal som du vill ska ta del av din plan för företaget. 

En affärsplan kan göras hur stor och omfattande som helst och i denna mallen så kan du fylla i de delar du känner att du vill ha med och ta bort resten eller lägga till delar som du tycker saknas. 

Är du i mobilen och vill ha mallen skickad till din mail så kan du få det genom att ange din mailadress nedan. Vi sparar inte dina uppgifter och kommer inte höra av oss framöver. 

Hur ska använder jag mallen för affärsplan ?

När du har laddad ned affärsplansmallen öppnar du upp den i word eller annat kompatibelt program för att öppna upp word filer. 

Sedan är det bara till att fylla i de uppgifter som gäller för ditt företag eller din affärsidé. 

Gå igenom alla de punkter som finns i mallen och när du fyllt i allt som är möjligt är en rekommendation att gå igenom hela affärsplanen för att identifiera delar där du behöver komplettera eller ta bort. 

När du fyller i denna affärsplansmallen kommer du sannolikt komma på saker med din affärsidé eller företag som du inte ännu har tänkt på men som är viktigt för företaget framöver. 

 

Varför ska jag använda just denna affärsplan mall?

Vi vill att du ska bli så effektiv som möjligt i din vardag och där hoppas vi kunna hjälpa dig med att ge dig grunderna för att sätta upp en affärsplan. 

Dessa typer av mallar för affärsplaner finns att ladda ned på flera andra ställen och det är inte mycket dom skiljer mallarna åt.

Fördelen med Homeoftempletes mallar är att de är helt gratis och att du inte heller blir tvingad att lämna ifrån dig en emailadress eller liknande för att få ta del av mallarna.

Detta gäller samtliga mallar på homeoftemplates.se

A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.
John D. Rockefeller
Industrialist, entreprenör och filantrop. Grundare av Standard Oil.