Förhandsvisning av mall för styrelseprotokoll

Mall för styrelseprotokoll

By HomeOfTemplates

Ska du precis blivit invald i en styrelse eller precis startat ett eget företag och får den stora äran att protokollföra styrelsemötet? 
Då är denna mallen perfekt för dig. 
Och helt gratis!

Nedlanddningar av mallen
Språk

LADDA NED EN PERFEKT MALL FÖR STYRELSEPROTOKOLL - 100 % GRATIS!

Vad är ETT styrelseprotokoll?

När du har blivit invald i en styrelse eller när du startat ett eget företag och ska hålla i styrelsemöten behöver du dokumentera alla styrelsemöten och vilka beslut som fattats. 

Det dokumenteras med ett styrelseprotokoll. 

Här kan du ladda ned en mall för ett styrelseprotokoll så att du vet vad som behöver finnas med och även få något som ser snyggt ut. 

 

Är du i mobilen och vill ha mallen skickad till din mail så kan du få det genom att ange din mailadress nedan. Vi sparar inte dina uppgifter och kommer inte höra av oss framöver. 

Hur använder jag styreleprotokollet ?

Vår rekommendation är att du redan innan mötet ska hållas laddar ned denna mall för att få en uppfattning av vilken information som behövs i ett styrelseprotokoll. 

Det gör det lättare när du är på mötet och tar anteckningar. 

När du sedan ska fylla i denna mallen så öppnar du filen du laddat ned med Word eller kompatibel text editerare. 

Då styrelseprotokollsmallen är är skapad i Word så är det fördelaktigt att även du använder Word. På så sätt säkerställer du att mallen är formaterad på rätt sätt och ser riktigt snygg ut. 

Varför ska jag använda just denna styrelseprotokollsmall?

Styrelseprotokoll är tydliga dokument och följer ett simpelt format. Det finns flertalet olika styrelseprotokollsmallar att ladda hem på andra ställen på internet. 

Fördelen med Homeoftempletes mallar är att de är helt gratis och att du inte heller blir tvingad att lämna ifrån dig en emailadress eller liknande för att få ta del av mallarna.

Detta gäller samtliga mallar på homeoftemplates.com

A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.
John D. Rockefeller
Industrialist, entreprenör och filantrop. Grundare av Standard Oil.