Förhandsvisning av mall för kallelse till styrelsemöte

Mall för kallelse till styrelsemöte

By HomeOfTemplates

Här kan du ladda ned en gratis mall kallelse till styrelsemöte.

Nedlanddningar av mallen
Språk

LADDA NED MALL FÖR KALLELSE TILL STYRLSEMÖTE - HELT GRATIS!

Vad är en Kallelse till styrelsemöte?

Ska du precis ta ditt första uppdrag i en styrelse eller kanske har du precis startat ett företag och ska hålla ditt första styrelsemöte. Då behöver du skicka en kallelse till styrelsemötet med en agenda på vad som ska diskuteras under styrelsemötet.

Denna mallen innehåller en föreslagen agenda och den informationen som är viktig att ha med i en kallelse. 

Det är en stor fördel att skicka ut en kallelse till ett styrelsemöte med en fastlagt agenda för att mötet ska bli så effektivt som möjligt. 

En agenda där det tydligt framkommer vem som håller i punken gör också att varje ledarmot i styrelsen kommer förbered och presterar maximalt. 

Förhoppningsvis kommer det även att hjälpa dig att bli en bättre styrelsemedlem. 

Är du i mobilen och vill ha mallen skickad till din mail så kan du få det genom att ange din mailadress nedan. Vi sparar inte dina uppgifter och kommer inte höra av oss framöver. 

Vad kan man använda mallen för kallelse till styrelsemöte till?

Det mest självklara är att skicka ut denna kallelse innan ett planerat styrelsemöte så att alla ledarmöter vet vad som ska gås igenom under mötet. 

Det går också att använda denna gratis mall som en agenda för vilket möte som helst men det vi rekommenderar är till styrelsemöten.

Letar du efter en generisk mall för agendor för möten så finns även det på HomeOfTemplates och du hittar den mallen här!

Hur använder jag mallen?

Mallen för kallelse till styrelsemöte är skapad i Microsoft Wrod och vi rekommenderar att använda word för att använda mallen. Då säkerställs att formateringen som är skapad håller. 

När du laddad ned filen så öppnar du mallen och sedan behöver du endast uppdatera med din information i mallen så är du redo att komma igång. 

A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.
John D. Rockefeller
Industrialist, entreprenör och filantrop. Grundare av Standard Oil.