Förhandsvisning anställningsintygsmall

Mall för anställningsintyg

By HomeOfTemplates

Här kan du helt gratis ladda ned en perfekt mall för ett anställningsintyg. 

Mallen innehåller ett fullt anställningsintyg och du behöver endast uppdatera med korrekta uppgifter om bolaget och den anställda. 

Nedlanddningar av mallen
Språk

LADDA NED DEN PERFEKTA MALLEN FÖR ANSTÄLLNINGSINTYG - GRATIS!

Vad är ett anställningsintyg?

Om du är arbetsgivare och har anställda kommer det säkert dyka upp tillfällen där dina anställda behöver intyga sin anställning hos dig. Det vanligaste tillfället då du behöver ge ut ett anställningsintyg är när någon tar ett lån. Då vill långivaren ha ett intyg på att personen är anställd och vilken lön de för tillfället har. 

Anställningsintyget ska intyga att personen i fråga har den anställningen de säger att de har. 

Anställningsintygsmallen är lätt att använda och du behöver endast uppdatera rätt information kring den anställda personen och arbetsgivaren. 

Är du i mobilen och vill ha mallen skickad till din mail så kan du få det genom att ange din mailadress nedan. Vi sparar inte dina uppgifter och kommer inte höra av oss framöver. 

Hur använder jag anställningsintygsmallen ?

När du har laddad ned mallen för ett anställningsintyg öppnar du upp den i word eller annat kompatibelt program för att öppna upp word filer. 

Sedan är det bara till att ersätta de påhittade namnen och företagsnamnen med de korrekta uppgifterna för den personen du vill ge ut anställnignsintyget och för dig som arbetsgivare. 

Det är viktigt att du fyller i datumen så att de stämmer och även att lönen är den korrekta och aktuella. 

När du fyllt i dessa uppgifter signerar du anställningsintyget och ger till den anställde. 

Varför ska jag använda just denna anställningsintyg mall?

Vi vill att du ska bli så effektiv som möjligt i din vardag och där hoppas vi kunna hjälpa dig med att ge dig grunderna för att skriva ett korrekt och bra anställningsintyg. 

Dessa typer av anställningsintygsmallar finns att ladda ned på flera andra ställen och det är inte mycket dom skiljer mallarna åt.

Fördelen med Homeoftempletes mallar är att de är helt gratis och att du inte heller blir tvingad att lämna ifrån dig en emailadress eller liknande för att få ta del av mallarna.

Detta gäller samtliga mallar på homeoftemplates.se

A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.
John D. Rockefeller
Industrialist, entreprenör och filantrop. Grundare av Standard Oil.